24 uurs Solexrace voor KiKa

11 september 2018

Bijdrage van: elbert

Het laatste weekend van augustus waren we weer met een aantal teams vertegenwoordigd tijdens de 24 uurs Solexrace van Heeswijk-Dinther. De race bracht maar liefst 26.921,94 op voor Kinderen Kankervrij (KiKa!)

Petje af weer voor de teams die meededen aan de 24 uurs Solexrace!
Ongelooflijk mooi, 24 uur racen door de Heeswijkse bossen en weilanden tijdens een festival zonder poeha, zonder drank, zonder drugs, zonder bed, zonder overdadig luxe maaltijden met 'zn allen voor 1 doel: KiKa!
Net na de (le Mans) start was het blubberen geblazen na een verse regenbui. geleidelijk aan werd het beter weer, het parcours lag er wonderbaarlijk goed bij naar omstandigheden. Toch blijft het een slijtageslag, menig team was in de avonduren aan het sleutelen, anderen reden hun rondjes telkens weer, het publiek dat was afgekomen op het uitverkochte festival vond het prachtig!
Na een zeer korte nacht en voor vele rijdens geen nachtrust kwam het zonnetje op boven de weilanden wat zeer welkom was want het was een koude nacht, de rijders werden van diverse kanten moed ingepraat, ook nu weer veel gesleutel, gelukkig kon er een ontbijtje gehaald worden en tussen de middag een warme maaltijd.
Inmiddels was het weer drukker met belangstellenden en kwam de finish in zicht, de laatste loodjes wegen zwaar en ook de trappers van de Solex, steeds meer werd er gefietst vanwege de enorme slijtageslag aan het materiaal.
De confettikanonnen werden in stelling gebracht en na 24 uur zwaaide de verlossende finishvlag, na een verfrissing op naar het prijsuitreiking!

Uitslagen:
1 De mannen van Simone
2 Van Heerebeek Solexracing 6
3 Verbruggen Unlimited Colors
7 De Snelle Slak 2
10 Van Heerebeek Solexracing 7
14 Trek a Piel 1
18 De Preelanders
23 De Snelle Slak1
25 De Peelanders
77 Zeeuws Geluk
78 Trek a Piel 2

0 reactieshttp://www.solexclub-zeeland.org/article.php?story=20180911185639853