70 Jaar Solex Nederland Oosterbeek

01 juni 2018

Bijdrage van: elbert

Met Pinksteren 2018 vierden we gezamenlijk het lustrum 70 Jaar Solex in Nederland in Oosterbeek. Met 650 Solexen een geslaagd feestje! Voor een fotoimpressie zie hieronder.

Vrijdagavond zat na aankomst de stemming er gelijk goed in, een fijne camping en een fraai ingerichte feesttent op het terrein Park Hartenstein.
Zaterdag begon fris met wat regen maar daar maalde niemand om, er was immers een te gekke fotostudio waar iedereen een fantastische Solexfoto kon laten maken, de Solex expositie was ook binnen te bekijken.
Ook bij de Solexmarkt geen wanklank, ook was er een Concours 'd Elegance, dat was dikke pret.
's Middags was het droog, de 6 dorpentocht was groots! Terug in Oosterbeek een lint van Solexen gevormd voor het Wereldrecord Langste Rij Solexen voor het Guiness Book of Records. Sommigen vonden de terrasjes en de bbq belangrijker. Ook de optredens van de artiesten viel in de smaak.
Zondag een leuke zonnige Solextocht naar een oude steenfabriek met smalspoormuseum aan de Nederrijn. Ook de stuw bij Driel en Kasteel Doorwerth was een bezienswaardigheid.
Tot slot een verloting en een dankwoord.
Velen beleefden maandag ook nog een heerlijk zonnige dag, voor de vrijwilligers was het nog even aanpoten want de jubileumfeest tent moest plat.

Rest ons iedereen te bedanken voor het welslagen van dit lustrumfeest met deelnemers uit vele landen, Nico en Els voor de mooie expositie en de catering, organisatieteam jubileum Solex Nederland, sponsoren, de vrijwilligers op/afbouw, de snackbar,bar, schoonmakers, opruimers, Adrie en Karin voor bemannen camping, Pluryn/Jan Pieter Heije voor het beschikbaar stellen van de camping.
Kortom: allen hartelijk dank!

0 reactieshttp://www.solexclub-zeeland.org/article.php?story=20180601183634198