Is Solexverhuur big business???

24 mei 2011

Bijdrage van: elbert

Zeeuwse Solexverhuurbedrijven deden afgelopen weekend goede zaken. Vanwege de verjaardag van een Eindhovense waren zaterdag maar liefst 90 Solexen verhuurd waaronder 60 Elektrisch aangedreven Solexen

Al de familieleden en vrienden van die mevrouw verkenden op de Solex de Walcherse kust, sommigen gaven de voorkeur aan de elektrische machines terwijl anderen onder het motto; 'een Solex moet je ruiken' hun ouderwetse stalen ros bestegen.
Volgens de betrokken Solexverhuurbedrijven zijn er op 1 dag nog nooit zoveel Solexen verhuurd aan 1 familie.
Big business zou je denken, maar is dat wel zo?

Verhuurders hebben stiekem best wel wat werk om de machines in goede staat af te leveren aan de huurder, zo moeten de klassieke Solexen eerst afgetankt worden, de motoren worden nagekeken op gebreken evenals de banden en wat ook belangrijk is; ze moeten verzekerd zijn.
Bij de E-Solex zijn het vooral de batterijen die aandacht nodig hebben, verder zijn vooral de kunststof delen kwetsbaar bij een stuurfoutje onderweg.
Ook worden de Solexen vaak op locatie afgeleverd waarbij de verhuurder het transport verzorgt.

Desalniettemin staat menig verhuurder met alle plezier voor u klaar om u een onbezorgde tocht te verzorgen en tja, mocht er bijgetrapt worden met tegenwind dan zullen we maar denken; 'het is de nostalgie....'

Ook huren? klik op "links" in de menubalk.

0 reactieshttp://www.solexclub-zeeland.org/article.php?story=20110524191338565