Speed&Gein krijgt zeeuws tintje

09 november 2009

Bijdrage van: elbert

Na in april op Circuit Park Zandvoort een bijdrage te hebben geleverd met Solexen kreeg Speed&Gein in juli een zeeuws tintje. Ook dit keer kreeg de Solex een plek en wel in en rond de Zeelandhallen te Goes.

Op 18 en 19 juli hing er een wolk van rokend gommie boven het parkeerterrein bij de Zeelandhallen; Het eigenzinnige speeding evenement Speed&Gein zette op hun manier hun handtekening in rubber op het eens zo smetteloze terrein.
Met o.a. racetrucks, drifttaxi's en om kort te zijn alles waar wielen onder zat was men bezig om de slogan op het visitekaartje "The Place To Burn" kracht bij te zetten. Het ging er letterlijk heet aan toe.
Binnen in een van de hallen troffen we een onverstoorbare Nico Beckers aan die rustig zijn Solex-stand aan het inrichten was, een vrij complete verzameling Solexen rond de stand completeerde het geheel.
Voor de documentatie was er zelfs een tafel te weinig. Geen nood dacht Nico en haalde zonder blikken of blozen een tafel in het naastgelegen restaurant.
De stand trok heel wat bezoekers en leuke reacties al blijft het moeilijk om jonge mensen te interesseren voor de sport cq hobby.
Buiten werd er op Solexen rondgereden door mensen van de Solexclub en 's zondags was er een racedemo met snelle Solexen.

Hieronder een foto-impressie (met o.a. dank aan paparazzi-fotograaf Fred Docter.)

0 reactieshttp://www.solexclub-zeeland.org/article.php?story=20091109222014855